Kultúrház és könyvtár

 

A művelődési házaknak ma (mint eddig is, de ma különösen) az a szerepük, hogy a lakosság széles részének nyújtsák egyrészt a kultúra, különösen a társas, közösségi művelődés, másrészt a kulturált társas együttlét lehetőségét.​


      Könyvtár nyitvatartása:

  Délelőtt: Délután:
   Hétfő:  8.00-12.00 12.30-16.00
   Kedd: 8.00-12.00 12.30-16.00
   Szerda: zárva
   Csütörtök: zárva
   Péntek: 8.00-12.00 12.30-16.00
   Szombat: zárva
   Vasárnap: zárva

 

A könyvtárért Zsupos Alexandra a felelős.
Elérhetősége: +36 30 21 73129
                       alexa2327@freemail.hu

A könyvtár e-mail címe: nsh.konyvtar@gmail.com


A könyv/CD/DvD kölcsönzésen kívül egyéb szolgáltatás is elérhető:

-számítógép/internet használat
-nyomtatás/fénymásolás: fekete-fehér: 10ft/lap
                                            színes: 30ft/lap
-scannelés

Jelenleg kb 2300 db könyv áll rendelkezésére a falunak, ez bizonyos mennyiségig bővülni tud és bővül is, köszönhető a zalaegerszegi Deák Ferenc Megyei És Városi Könyvtárnak. Gyakori látogatásuk alkalmat ad arra is, hogy a lakosok egyéni kéréseit teljesítsék, valamint a könyvtárban nem található adott könyvet vagy filmet saját kérésre kihozzák. Ez a falu könyvtárosán keresztül történik. Személyesen vagy a fenti elérhetősége által adható le, amit továbbít a megyei könyvtár felé.

 


      Kultúrház

A kultúrház nyitvatartása a könyvtáréval párhuzamosan történik. Egyéb esetben- mint például különleges alkalmakra való bérlés- a falugondnokkal illetve a polgármesterrel kell egyeztetni!

A kultúrházban illetve könyvtárban tartandó programokról plakátok, szórólapok internetes hirdetések révén lehet tájékoztatást kapni. Az esemény jellegét tekintve rendezzük be a termet valamint jellegét tekintve biztosíthatjuk a ki ill felszolgálást. Ehhez saját finanszírozásból hozatunk zalaegerszegi étteremből ételeket ugyanakkor az italfogyasztás a saját készleten túl már önköltséges. Erre igénybe lehet venni a helyben felállított italpultot.

 

 


« Vissza az előző oldalra!

Nemessándorháza Község Önkormányzata - Magyar